Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Kwatera prywatna Pilat

Adres obiektu Tatranská 249, 059 86 Nová Lesná
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Kasia i Arek M.
Dodano: 2017-09-11
Pobyt od: 2017-09-06 do 2017-09-11 IP: xx.254.144.208
 
 
    

Bardzo dziękujemy za przemiła gościnę 😊 Polecamy z całego serca, na pewno wrócimy do Pani Hany ☺


 
 

Darek
Dodano: 2017-07-30
Pobyt od: 2017-06-24 do 2017-07-01 IP: xx.254.238.137
 
 
    

Polecam. Byłem z dziewczyną tydzień czasu. Było pięknie. Pani bardzo życzliwa i dobra. Super kobieta. Czuliśmy się jak w domu. Z balkonu był widok na góry. Bardzo czysto w całym domu. Jak w muzeum:) Jedźcie i się nie zawiedziecie.


 
 

marek
Dodano: 2016-09-22
Pobyt od: 2016-09-08 do 2016-09-12 IP: xx.225.135.141
 
 
    

WITAM TYCH CO BĘDĄ TO CZYTAĆ. JEST WSZYSTKO,A PRZEKONACIE SIĘ BĘDĄC TU. KTO BYŁ RAZ Z PEWNOŚCIĄ PRZYJEDZIE NASTĘPNY. POZDRAWIAMY PANIĄ HANE.// STUDIO//


 
 

Ela
Dodano: 2015-10-05
Pobyt od: 2015-08-31 do 2015-09-09
 
 
   

Spędziliśmy z mężem i córką wygodnie urlop. Pokój przestronny, wygodne łóżka, duży balkon z widokiem na Łomnicę. Duża łazienka, gorąca woda cały czas. Na parterze bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Ogrodzony parking. Pani Pilatova bardzo sympatyczna, kontaktowa. Bardzo polecam pobyt u Pani Hany.


 
 

Alicja
Dodano: 2013-10-20
Pobyt od: 2013-05-02 do 2013-05-05
 
 
    

Wynajmowałam u Pani pokój w długi majowy weekend 2013 r. Jestem bardzo zadowolona. Ciepła, serdeczna, miła pracowita kobieta. Dom zadbany czysty. Pokój był bardzo ładnie urządzony mały, ale wystarczający dla samotnej turystki, przytulny w ciepłej kolorystyce. Cenowo jest dużą konkurencją dla naszych krajan wynajmujących kwatery w Polsce. Wiem, że jeżeli wybiorę tatry po stronie słowackiej to chcę ponownie tam zamieszkać : -) Pozdrawiam.


 
 

Karol
Dodano: 2013-08-02
Pobyt od: 2013-07-24 do 2013-07-29
 
 
    

Szczerze polecam kwaterę u Pani Pilatovej. Właśnie wróciliśmy z 6-dniowego pobytu. Wszystko zgodne z opisem. Mieliśmy super pokój w wyremontowanej części domu (od uliczki). Pokój duży, wygodne łóżko, spory balkon, zadbana łazienka i do tego jeszcze mały przedpokój z szafą na ubrania itd. Wifi w domu jest, choć nie wszędzie jest zasięg. Kuchnia na dole duża, czysta i w pełni wyposażona. Pani Pilatova bardzo miła i uczynna. Jak była burza za dnia to przeniosła nasze rzeczy z balkonu do środka. Przede wszystkim nie nalega z zapłatą, jak to ma miejsce u polskich górali, którzy zdzierają kasę i to od razu po przyjeździe. Płaciliśmy tuż przed wyjazdem. Obok domu spory i piękny ogród oraz miejsce na samochód. Dużym plusem niska cena za b. dobre warunki. Polecam pokoje u Pani Pilatovej!


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie