Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Kwatera prywatna Pilat

Adres obiektu Tatranská 249, 059 86 Nová Lesná
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Kasia i Arek M.
Dodano: 2017-09-11
Pobyt od: 2017-09-06 do 2017-09-11 IP: xx.254.144.208
 
 
    

Bardzo dziękujemy za przemiła gościnę 😊 Polecamy z całego serca, na pewno wrócimy do Pani Hany ☺


 
 

Darek
Dodano: 2017-07-30
Pobyt od: 2017-06-24 do 2017-07-01 IP: xx.254.238.137
 
 
    

Polecam. Byłem z dziewczyną tydzień czasu. Było pięknie. Pani bardzo życzliwa i dobra. Super kobieta. Czuliśmy się jak w domu. Z balkonu był widok na góry. Bardzo czysto w całym domu. Jak w muzeum:) Jedźcie i się nie zawiedziecie.


 
 

marek
Dodano: 2016-09-22
Pobyt od: 2016-09-08 do 2016-09-12 IP: xx.225.135.141
 
 
    

WITAM TYCH CO BĘDĄ TO CZYTAĆ. JEST WSZYSTKO,A PRZEKONACIE SIĘ BĘDĄC TU. KTO BYŁ RAZ Z PEWNOŚCIĄ PRZYJEDZIE NASTĘPNY. POZDRAWIAMY PANIĄ HANE.// STUDIO//


 
 

Magda
Dodano: 2016-07-24
Pobyt od: 2016-07-09 do 2016-07-21 IP: x.174.1.160
 
 
    

Jedna z najlepszych kwater, w jakich byłam. Pani Pilatova bardzo miła i pomocna, więc można czuć się u niej w domu jak gość, a nie tylko jak klient. Miałam pokój jednoosobowy z balkonem. Pokój był przestronny, czysty, z dużą ilością półek, z działającym wifi. Na balkonie stolik i krzesła, a nawet suszarka na pranie z klamerkami. Kuchnia duża, czysta i w pełni wyposażona (duża ilość wszelkiego rodzaju garnków, sztućców, talerzy, ściereczek itp, więc nawet przy większej ilości gości ilość sprzętu była wystarczająca dla wszystkich i pozwalała na prowadzenie pełnej kuchni). Z domu jest widok na góry. Przed domem ogród z leżakami, stołami itp. Woda gorąca o każdej porze. Nawet przy większej ilości osób nie było sytuacji, by leciała woda letnia lub zimna. Od kwatery do stacji elektriczki na pieszo około 15 minut. W odległości kilku minut dwa sklepy spożywcze samoobsługowe. Bardzo polecam.


 
 

Ela
Dodano: 2015-10-05
Pobyt od: 2015-08-31 do 2015-09-09
 
 
   

Spędziliśmy z mężem i córką wygodnie urlop. Pokój przestronny, wygodne łóżka, duży balkon z widokiem na Łomnicę. Duża łazienka, gorąca woda cały czas. Na parterze bardzo dobrze wyposażona kuchnia. Ogrodzony parking. Pani Pilatova bardzo sympatyczna, kontaktowa. Bardzo polecam pobyt u Pani Hany.


 
 

Alicja
Dodano: 2013-10-20
Pobyt od: 2013-05-02 do 2013-05-05
 
 
    

Wynajmowałam u Pani pokój w długi majowy weekend 2013 r. Jestem bardzo zadowolona. Ciepła, serdeczna, miła pracowita kobieta. Dom zadbany czysty. Pokój był bardzo ładnie urządzony mały, ale wystarczający dla samotnej turystki, przytulny w ciepłej kolorystyce. Cenowo jest dużą konkurencją dla naszych krajan wynajmujących kwatery w Polsce. Wiem, że jeżeli wybiorę tatry po stronie słowackiej to chcę ponownie tam zamieszkać : -) Pozdrawiam.


 
 

Karol
Dodano: 2013-08-02
Pobyt od: 2013-07-24 do 2013-07-29
 
 
    

Szczerze polecam kwaterę u Pani Pilatovej. Właśnie wróciliśmy z 6-dniowego pobytu. Wszystko zgodne z opisem. Mieliśmy super pokój w wyremontowanej części domu (od uliczki). Pokój duży, wygodne łóżko, spory balkon, zadbana łazienka i do tego jeszcze mały przedpokój z szafą na ubrania itd. Wifi w domu jest, choć nie wszędzie jest zasięg. Kuchnia na dole duża, czysta i w pełni wyposażona. Pani Pilatova bardzo miła i uczynna. Jak była burza za dnia to przeniosła nasze rzeczy z balkonu do środka. Przede wszystkim nie nalega z zapłatą, jak to ma miejsce u polskich górali, którzy zdzierają kasę i to od razu po przyjeździe. Płaciliśmy tuż przed wyjazdem. Obok domu spory i piękny ogród oraz miejsce na samochód. Dużym plusem niska cena za b. dobre warunki. Polecam pokoje u Pani Pilatovej!


 
 

Michał i Jagoda z Piły
Dodano: 2012-07-25
Pobyt od: 2012-07-19 do 2012-07-24
 
 
 

Wspaniała lokalizacja. Z Nowej Leśnej blisko na szlaki w Tatrach Wysokich. Pensjonat bardzo dobry. Właścicielka miła i sympatyczna. Przede wszystkim niezbyt drogo. Jest miejsce na samochód. Chętnie wrócimy, może zima.


 
Sam i Aga
Dodano: 2012-01-14
Pobyt od: 2011-12-09 do 2011-12-12
 

Spędziliśmy na tej kwaterze długi weekend w grudniu, tuż przed rozpoczęciem sezonu. To wspaniałe miejsce na wypoczynek. Widok na góry, gospodyni bardzo uczynna, dom czysty i niezwykle dobrze wyposażony ("studio" zaopatrzone jest nawet w wałek i stolnice :)) W pokoju znajduję się telewizja satelitarna z niektórymi polskimi kanałami. Łazienka dobrze wyposażona tak jak zresztą całe studio. Niedaleko jest przystanek autobusowy (100 m )co jest dodatkowym atutem gdyż autobusy w Słowacji są dużo tańsze niż elektriczka. Przed sezonem nawet nie musieliśmy wysyłać zaliczki. Cena też jest niewielka jak na taką klasę kwatery. Gorąco polecamy. My tam na pewno wrócimy latem. Pozdrawiam _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me


 
Magda
Dodano: 2008-11-03
 

Byliśmy z mężem i znajomym u Pani Pilatovej 7 dni w sierpniu tego roku (2008). Gorąco polecam! Budynek bardzo ładny, zadbany, stoi przy końcu ulicy willowej, w bardzo spokojnym miejscu, parking na 6 samochodów. W środku do dyspozycji gości jest obszerna kuchnia z kuchenką, lodówką, mikrofalówką, TV. Korzystaliśmy z łazienki na piętrze, ale nie było żadnego problemu. Pokoje czyste z tarasami, radiem, te większe z TV i łazienką. Gospodyni przemiła i bardzo kontaktowa, wcześniej bezproblemowy kontakt mailowy (trzeba przesłać zaliczkę). Polecam serdecznie tę kwaterę :)


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie